Jangan Terlepas Replay Wanita Bangkit Berniaga Pada 17 – 19 Disember 2021 Khas Kami Bawakan Untuk Anda

Replay

Wanita Bangkit Berniaga

Kami bawakan sebuah program ISTIMEWA buat anda – WANITA BANGKIT BERNIAGA yang mempersiapkan anda dengan ilmu, panduan, perkongsian dan tips awal untuk BERNIAGA secara PERCUMA.

Khas untuk anda yang terlepas atau ingin ulang tonton Wanita Bangkit Berniaga

17 – 19 Disember 2021

SLOT WANITA BANGKIT BERNIAGA

Wanita Bangkit Berniaga

Siapa kata WANITA tak mampu BERNIAGA?

Siapa kata WANITA tak boleh jadi USAHAWAN?

Siapa kata WANITA  tak dapat buat BISNES?

Ini semua KEPERCAYAAN KARUT yang perlu anda buang jauh-jauh. Ramai WANITA di luar sana, daripada ZERO kini jadi ‘Hero’, daripada suri rumah kini jadi usahawan berjaya, daripada duduk di dapur kini jadi influencer media sosial kepada ribuan orang dan banyak lagi.

WANITA ini sebenarnya SERBA BOLEH dan MAMPU melakukan banyak kerja dalam suatu masa dengan berjaya.

Anda adalah seorang dropship, ejen mahupun stokis? Anda peniaga yang sudah lama berniaga? Atau adakah anda peniaga baru bermula? Apa pun status anda, suri rumah, pelajar atau seorang anak yang ingin membahagiakan ibu ayah dan keluarga, kami mengalu-alukan anda menyertai kami. Dengan syarat, anda adalah seorang wanita.

Ya, sesi ini khas sebagai tanda hormat kami pada golongan wanita.

Benar kata-kata yang diungkapkan kepada golongan WANITA:

“WANITA ini TULANG BELAKANG kepada pembangunan keluarga”

“WANITA ini PENYOKONG kepada institusi keluarga”

“WANITA ini TONGGAK negara”

“Jika anda merasakan wanita itu lemah, ingatlah bahawa anda lahir dari rahim seorang wanita yang hebat!”

Tetapi hakikatnya, masih ramai yang skeptikal dengan wanita. Lebih menyedihkan, ramai wanita yang sebenarnya skeptikal pada kemampuan dirinya sendiri.

Tanya diri anda, adakah anda mengalami situasi:

  • Nak bantu keluarga tetapi tidak berani untuk cuba berniaga
  • Bimbang tidak mampu membahagikan masa antara keluarga dan bisnes
  • Pasangan tidak percaya kemampuan untuk berjaya
  • Persepsi masyarakat yang menganggap wanita tidak pandai memimpin
    apalagi untuk menjadi ketua dalam perniagaan
  • Dalam hati macam-macam nak beli tetapi tak ada pendapatan sendiri. Terpaksa meminta duit dengan keluarga.

Semua masalah ini bukanlah norma baru tetapi sudah bertahun malah berabad dialami oleh wanita sekeliling kita. Akibatnya, ramai wanita hilang keyakinan untuk berjaya, takut berusaha dan terus skeptikal pada keupayaan diri.

Kerana itu kami percaya, wanita sememangnya memerlukan penyelesaian agar mereka mampu bersaing di dalam bidang bisnes khasnya dalam dunia pemasaran online dan digital.

Tahukah anda, ada 3 kunci untuk membuka jalan seseorang wanita untuk berjaya?

Dan kunci ini kami perolehi dari 13 tahun pengalaman kami membimbing ramai peniaga wanita dari zero hingga menjadi ternama dan berjaya di Malaysia.

Kunci kejayaan 1: Keyakinan yang tinggi

Kalau belum bermula sudah tidak yakin, bagaimana pula untuk meneraju sebuah empayar perniagaan?

Kunci kejayaan 2: Keberanian

Ketakutan adalah penghalang nombor satu wanita untuk bangkit. Wanita perlu ada keberanian untuk bertindak.

Kunci kejayaan 3: Semangat luar biasa

Wanita perlu mengekalkan semangat luar biasa dan jangan mengalah pada pandangan skeptikal diri sendiri dan juga masyarakat.

Jika golongan wanita dapat menerima kunci ini, kami percaya mereka boleh melangkah lebih jauh.

13 tahun membangunkan usahawan Malaysia, di RichWorks:

-Kami percaya usahawan wanita juga mampu mengoncangkan dunia bisnes!
-Kami percaya wanita juga mampu berjaya dan menjajah seluruh pelusuk dunia!

Wanita

Daripada kosong boleh menjana jualan lebih ribuan ringgit

Daripada bekerja, kini menjalankan bisnes sepenuh masa
Daripada suri rumah, kini menjadi usahawan yang dapat bantu keluarga
Daripada berniaga secara sambilan, kini menjalankan secara sepenuh masa

Dan rahsianya adalah harus bermula dengan satu formula!

Belajar melalui pengalaman dan kisah benar dari real woman, real business, real result!

Replay

Wanita Bangkit Berniaga

17 – 19 Disember 2021

Program Wanita Bangkit Berniaga ini menampilkan 20 usahawan wanita tempatan yang berkongsi pengalaman untuk mendorong peniaga dan usahawan wanita di luar sana untuk bangkit berjaya seperti mereka

Program ini bersempena Sedekad Membina Wanita Hebat di mana dengan pengalaman 13 tahun, kami adalah penganjur yang paling memahami lanskap peniaga tempatan dan sasaran pemasaran terutama golongan wanita sendiri. Untuk rekod, kami telah membimbing 1.1 juta usahawan dari tahun 2008.

RichWorks kekal membimbing usahawan setiap langkah dan membantu mereka memanfaatkan teknologi terbaik untuk sentiasa berada di hadapan dalam dunia yang sentiasa berubah dengan pantas.

Situasi semasa dan cabaran sekarang telah menunjukkan bahawa usahawan wanita turut mengalami situasi sukar dan mereka mempunyai dilema sendiri untuk terus kekal bersaing dalam bidang perniagaan. Namun kami percaya dengan merujuk pada case study dan kisah benar pelajar cemerlang kami, mereka dapat belajar dan menyuntik semangat untuk bangkit berniaga terutama dalam mengaplikasikan dunia digital dan online.

Diilhamkan dari semangat tinggi kewanitaan dan peranan penting mereka dalam ekonomi digital, RichWorks telah melancarkan program Wanita Bangkit Berniaga untuk membantu mereka mempercepat pengaktifan semula perniagaan dan membina ketahanan untuk masa depan melalui digitalisasi sepanjang dan selepas krisis ini.

Sempena menghargai wanita diluar sana, ini adalah tawaran khas untuk anda! Daftar sekarang dan dapatkan akses anda hari ini PERCUMA! Ya.. 100% percuma dan 100% kebajikan.

26 – 28 November 2021

Replay

Wanita Bangkit Berniaga

Pejabat urusan

RichQ, No.77 Jalan Badminton 13/29 Seksyen 13, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor.

(+60) 19 244 2244

info@richworks.com

DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.